OVER HET BOEK

Hoe bereid je 
perfecte karbonade?
 Wat zijn de lekkerste delen van het varken? Met welke kooktechnieken maak je die 
het beste klaar? Wat kun je allemaal doen
met varkensreuzel? Waar koop je ‘eerlijk’ varkensvlees? En wat moet je weten over pancetta, lardo en ander spek? Vragen waarop Het Perfecte Varken definitieve antwoorden geeft. Culinair journalist Marcus Polman sprak met boeren, slagers én chefs in binnen-
 en buitenland over het perfecte varken en beschrijft – van boer tot bord – wat er komt kijken bij een perfect bereid stuk varkensvlees.

marcus

Met 25 klassieke
varkensrecepten
Van karbonade tot eigengemaakte slavink.
Van geroosterd speenvarken tot ribstuk uit de oven. Inclusief een beginnerscursus Charcuterie voor thuis met een duidelijk stappenplan voor het zelf maken van een paté of verse worst 
(en da’s helemaal niet moeilijk).

Wie dit boek leest zal zijn karbonade nooit meer anders bereiden.

 

Over Marcus Polman

Marcus Polman is culinair journalist en auteur van de kookboekenserie De Perfecte Kok en Handboek voor de Perfecte Steak. Hij schrijft over eten en drinken in onder andere het mannenblad Esquire.

 _____________________________________________

Andere boeken van Marcus Polman:

Handboek voor de Perfecte Steak – alles wat je als man wilt weten over biefstuk bakken. Bestellen? hvdps

Informatie over dit boek: http://deperfectesteak.wordpress.com

De pers schreef over het Handboek voor de Perfecte Steak:

De Telegraaf:
‘Je hoeft geen man te zijn om deze eerlijke manier van koken te waarderen.’

NRC Handelsblad:
‘Complete gids voor de vleesliefhebber.’

Marc-Marie Huijbregts in DWDD:
‘Dit is het kookboek waarop ik jarenlang heb gewacht.’

Playboy
‘Marcus wijst de weg in een wereld vol kiloknallers.’

Elegance
‘Mannen hebben geen excuus meer om niet in de keuken te gaan staan.’ 

Opmaak 1 

De Perfecte Kok – de enige 33 recepten die je als man ooit nodig hebt. Bestellen?

Informatie over dit boek: http://www.deperfectekok.nl

 

 

nbkmdpkNog Beter koken met de Perfecte Kok. Bestellen?

Informatie over dit boek: http://www.deperfectekok.nl

 

 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s